vineri, 15 februarie 2008

colaborare de transport RO si IT

data:15.02.08

ANUNT

1) solicitam colaborare cu firme transport pentru realizarea proiectelor de colectare -distributie marfa-colete/cutii/paleti ,pe ruta RO->/->IT tur+ retur(grupaj sau exclusiv) ,necesar sprintere 5mc-10mc-15mc ,proiect in lucru ,curse regulate .

2) incepand cu data de 1 martie solicitam colaborare cu firme de transport cu sediul/parcul auto in Bucuresti-imprejurimi ,pentru transporturi locale Bucuresti -imprejurimi ,marfa :profile metalice ,diferite materiale folosite in constructii ,cabluri,marfuri generale/paletizate sau nu /etc.
tip auto solicitat : prelata 3,5to /6to/8to/12to/21to -decopertabile

Societatile comerciale care au in dotare parc auto si doresc colaborare cu firma noastra, sunt rugate sa trimita pe adresa noastra de email damiro.trans@yahoo.com copii dupa urmatoarele documente:

* certificat de inregistrare Camera de Comert,
* certificat inregistrare fiscala,
* licenta transport,asigurare marfa
* detalii legate de banca , persoana de contact , numar tel &fax ,adresa de email descrierea parcului auto cu care lucreaza .

IMPORTANT : rugam pentru moment contactarea doar prin fax :0318094585 sau email .trimiteti datele care v-au fost cerute putin mai sus si asteptati telefonul nostru.

marfa libera VATRA DORNEI

data:15.02.08
incarcare: VATRA DORNEI
descarcare:CONSTANTA
marfa: cherestea molid zvantata /21to
necesar: prelata 21to util ,incarcare cu ifronul ,descarcare manuala


contact: daniela larson /0721212302
damiro.trans@yahoo.com